Santal Dulce din Natură este o gamă nouă care conține trei sortimente de băuturi răcoritoare necarbonatate ce au la bază doar ingrediente 100% de origine naturală, au un conținut de fruct de minimum 60% si 70% si nu conțin zaharuri adăugate, coloranți, gluten, conservanți sau alte arome artificiale.
Cele trei sortimente Santal Dulce din Natură sunt aromate și răcoritoare, având un gust dulce și plăcut, dat doar de dulceața cu care fructele sunt îndulcite de la natură. Savoarea acestor sucuri de fructe este rezultatul combinării celor două fructe selectate pentru a da o aromă desăvârșită fiecărui sortiment în parte: Pere & mere, Ananas & lămâie, Piersici & struguri.
Santal Nectar Bananeeste cel mai nou sortiment care vine sa completeze gama de nectaruri existentă (piersici, ananas, caise, mere verzi, portocale, pere).
Noua gamă Santal DUO Light vine să completeze categoria Santal still drink și este formată din trei gusturi: Mango&Portocală, Piersică&Lămâie și Portocală&Maracuja.
Aceasta gamă este gândită în ideea de a combina două fructe atent selecționate, astfel încât gustul obținut să fie unul exotic, aromat, răcoritor și revigorant.
Conceptul care a stat la baza Gamei Santal DUO Light a fost reducerea cantității de zahăr adăugat și înlocuirea acestuia cu stevia, care este un îndulcitor natural, cu un conținut scăzut de calorii. Așadar, cele trei sortimente light din această gamă sunt relevante pentru un stil de viață mai sănătos și se adresează zonei de produse funcționale.
Noua gama Santal Active Drink vine sa completeze categoria Santal still drink si este formata din trei sortimente: Fructe exotice & morcovi, Fructe rosii & morcovi si Portocale & morcovi. Noile gusturi Santal Active Drink, in care sunt combinate armonios fructe special selectate pentru un gust desavarsit, sunt menite sa revigoreze, să aducă savoare, dar si sa ofere un aport de vitamine si antioxidanti, prin adaosul de morcovi, patrunzand astfel in zona produselor functionale.
Gama TOP conține băuturi răcoritoare pe bază de sucuri și/sau piureuri de fructe, cu adaos de zahăr, acizi citrici, arome, coloranți, conservanți și apă. Sunt produse lejere, răcoritoare, aromate, obținute dintr-o selecție variată sau mixuri de fructe.
Șoseaua de Centură 12,
CP 4, Com. Tunari,
Judeţul Ilfov, cod 077180
Telefon:
(+40) 21 2 66 51 52
(+40) 21 2 66 51 53
Fax:
(+40) 21 266 50 30
Șoseaua de Centură 12,
CP 4, Com. Tunari,
Judeţul Ilfov, cod 077180
Telefon:
(+40) 21 2 66 51 52
(+40) 21 2 66 51 53
Fax:
(+40) 21 266 50 30
Și noi, alături de partenerii noștri furnizori și comercianți, facem toate eforturile pentru a asigura zilnic produsele noastre în magazine, astfel încât acestea să ajungă la tine constant și în deplină siguranță.
Rolul nostru de jucător strategic în industria alimentară din România este acela de a furniza oamenilor produsele alimentare necesare, în aceste împrejurări speciale.
În același timp, respectăm cu strictețe criteriile de calitate și siguranță alimentară, am intensificat procesele de igienizare și dezinfectare în fabricile și depozitele noastre și am luat toate măsurile recomandate pentru protejarea angajaților noștri.
Avem reguli și fluxuri de lucru speciale pentru zona de producție, depozitare și livrare și urmăm îndeaproape Ghidul Intern de Conduită și Prevenție specific.
Suntem în strânsă colaborare și comunicare cu autoritățile.
În măsura în care vom putea, vom sprijini la rândul nostru autoritățile cu resursele pe care le avem la dispoziție.
Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentelor, citată de Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară, precizează că datele științifice existente la momentul actual, precum și experiența anterioară cu infecții respiratorii similare, ne arată că acest nou coronavirus nu se transmite prin intermediul alimentelor, astfel că omul nu poate contacta acest virus pe calea alimentelor. Acest virus are nevoie de o gazdă (umană sau animală) pentru a crește și nu se poate dezvolta pe alimente sau în interiorul acestora.
De asemenea, cercetările științifice actuale sugerează că virusul poate supraviețui câteva ore pe suprafețe, iar dezinfectanții de uz casnic sunt eficienți pentru îndepărtarea acestuia. Atât timp cât personalul lucrător din sectorul alimentar respectă cu strictețe bunele practici de igienă individuală și colectivă, nu există posibilitatea ca acesta să contamineze obiectele pe care le manipulează sau suprafețele din cadrul unității.
Suntem optimiști că vom depăși împreună, cu bine, această perioadă de restricții și îngrijorare.
Un sfat călduros: ține seama de recomandările autorităților, informează-te din surse sigure, protejează-te pe tine și pe cei din jur!
Îți mulțumim că ești alături de noi!